В "ЛНР" показали відео із затриманим ультрас "Зорі", якого терористи звинуватили у роботі на українську розвідку

В "молодій республіці" з ніг збилися, шукаючи українські ДРГ.

Ультрас "Зорі". Архівне фото: fanat1k.ru.

У так званому "міністерстві держбезпеки ЛНР" вперше показали відео з затриманим в Луганську представником ультрас футбольного клубу "Зоря", якого називають лідером проукраїнського угруповання. Відео опубліковане на офіційному сайті "МГБ ЛНР" і на каналі Anna News в YouTube, передають Патріоти України.

На цьому відео бойовики вперше показали Владислава Овчаренка, якого називають лідером угрупування ультрас.

На відео хлопець говорить про тих, хто нібито курирував діяльність ультрас в Луганську. Він розповів, що йому нібито пропонували виїхати в підконтрольне Україні місто Сєвєродонецьк, пройти там курси підготовки бійців і підписати контракт з військовою розвідкою.

Крім того, в ЛНР показали кілька відео допиту Артема Ахмерова, якого також зараховують до лідерів проукраїнського угруповання.

Нагадаємо, бойовики "ЛНР" заявляють, що встановили особистості 32 осіб з ультрас "Зорі", які нібито є диверсантами і причетні до українського полку і громадянського корпусу "Азов". У самому "Азові" це категорично спростовують.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...