В Маріуполі п'яний заступник голови РДА влаштував перегони з поліцейськими

Заступник голови Кальміуської райдержадміністрації М.Ревякін затриманий за кількома порушеннями - порушення ПДР, а також підозра в водінні в нетверезому вигляді.

П'яний чиновник влаштував гонки з поліцією і ДТП. Фото: УНН.

У Маріуполі п'яний заступник голови райдержадміністрації влаштував гонки з поліцейськими. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Сьогодні, близько 4:00 у Маріуполі на проспекті Перемоги чоловік на автомобілі Toyota Camry сірого кольору порушив правила дорожнього руху - на дорозі з двостороннім рухом водій Toyota виїхав на зустрічну смугу.

Екіпаж патрульної поліції миттєво зреагував - в рупор попросив автомобіль зупинитися, включив сирену і проблискові маячки. Водій не реагував на прохання поліцейських. Більш того, почав набирати швидкість і намагався сховатися від поліції.

В результаті погоні на швидкості понад 150 км/год автомобіль Toyota став причиною ДТП і зупинився.

З автомобіля вийшов заступник голови райадміністрації Кальміуського району Михайло Ревякін із закривавленою головою. М.Ревякін травмувався в результаті ДТП.

За словами очевидців події, Ревякін поводився неадекватно: невиразна мова, а також сильний запах алкоголю. Також очевидці повідомили, що чоловіка затримали в наручниках.

У прес-службі Маріупольської патрульної поліції підтвердили факт ДТП. Також повідомили, що чоловік відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю в крові драгером або перевірку в наркодиспансері.

Заступник голови Кальміуської райадміністрації затриманий за кількома порушеннями - порушення ПДР, а також підозра в водінні в нетверезому вигляді.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...