В Москві дуже обурені: У Дамаску обстріляли посольство РФ

Російській закордонній установі завдано матеріальних збитків, у тому числі пошкоджені чотири автомобілі, але обійшлося без людських жертв.

Ілюстрація:pukmedia.com

У сирійській столиці – Дамаску з підконтрольного антиурядових сил району Джобар обстріляли посольство Росії. Як передає агентство РИА Новости, ніхто не постраждав, у Москві чекають міжнародної реакції на інцидент, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що 28 жовтня близько 15.00 (за Києвом) по комплексу посольства були випущені два мінометних снаряди. Одна з мін розірвалася неподалік від головного входу в офісну будівлю дипмісії, друга здетонувала за зовнішньою огорожею.

“Завдяки щасливому випадку обійшлося без жертв”, – інформує МЗС РФ. Російській закордонній установі завдано матеріальних збитків, у тому числі пошкоджені чотири автомобілі.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...