"В отличие от "рыгов", нас будут убивать", - нардеп від ББП про набираючий оберти корупційний скандал

У БПП вирішили пожартувати на тему скандалу з Ігорем Кононенко.

Олександр Грановський вирішив пожартувати. Фото: prportal.com.ua.

Нардеп від БПП Олександр Грановський вирішив пожартувати на тему призначення екс-помічника нардепа від БПП Кононенко, який опинився в центрі корупційного скандалу після заяви про відставку міністра Айвараса Абромавичуса, Державіна на посаду заступника голови ФДМ. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В целом, уже можно с позором увольнять, я думаю. Хватит издеваться над страной. Самого факта знакомства более чем достаточно. Интересно, родственников попросили в НКВД отказаться от такого родства?:)", - пожартував у Фейсбуці Грановський.

Реакція людей на таку гостру тему була серйознішою. "Это, в принципе, ответ... Но хочу как БППешник низшего уровня, общающегося с людьми и, понимая, как они относятся к такого рода информации и как они её воспринимают, сказать, что, в отличии от "рыгов", нас будут убивать", - прокоментував жарт Грановського Дмитро Крейнін, київський політик з Блоку Петра Порошенка, відомий столичний бізнесмен, активний учасник Євромайдану.

"Дима, надо заниматься созиданием или чем-то полезным. Мы живем в такое время, взяв на себя такую ответственность, что надо научиться оптимистично смотреть на вещи:)", - продовжував жартувати нардеп.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...