В разі необхідності ЗСУ готові перейти до військового стану, - Міноборони

Якщо РФ вирішить перевести війну з гібридних рейок на неприховану агресію, ЗСУ готові до введення "режиму повного застосування", заявили в Міноборони.

 ЗСУ готові перейти  до військового стану. Фото: YouTube.

Українська армія готова до можливого оголошенню воєнного стану в разі відкритої збройної агресії з боку Російської Федерації. Про це, відповідаючи на питання в ході II Українського форуму з питань оборони і безпеки, заявив заступник міністра оборони Ігор Павловський, пишуть Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

"Якщо буде введено військовий стан, ЗСУ готові виконати вимоги керівництва держави щодо переходу в режим повного застосування. Тут немає проблем", - сказав він.

За словами заступника голови Міноборони, за три роки неоголошеної війни Росії проти України "практично вся" структура переведення армії на функціонування в режим воєнного стану "повністю відпрацьована".

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно