В розвідці розповіли про втрати серед російських бойовиків на Донбасі

Остання доба була важкою для українських військових.

Розвідка повідомила про нові втрати російських військових на Донбасі. Фото: 24tv.ua.

У зоні антитерористичної операції за останню добу один військовослужбовців російсько-терористичних військ отримав поранення, загиблих серед членів бандформувань на Донбасі немає. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України в Facebook, передають Патріоти України.

За даними ГУР Міноборони, поранення отримав терорист зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (Донецьк) Російської Федерації.

Нагадаємо, що за минулу добу в результаті бойових дій в зоні проведення АТО двоє українських військовослужбовців загинули, вісім отримали поранення і три - контузію.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...