В Тернополі вбили екс-голову обласної ради

Анатолій Жукінський помер від інфаркту після розбійного нападу з метою пограбування.

А.Жукінський. Фото: ПЛ.

У Тернополі після розбійного нападу від інфаркту помер екс-голова Тернопільської облради Анатолій Жукінський. Як повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, 24 лютого о 20:50 в поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця про напад, пишуть Патріоти України.

За словами потерпілого, близько 19:30 на нього біля гаража на вул. Паращука у Тернополі напало двоє невідомих у балаклавах. Вони заштовхали чоловіка в гараж, зв'язали руки пластиковими стяжками, на голову натягнули поліетиленовий пакет та, погрожуючи пістолетом й наносячи ним тілесні ушкодження, вимагали гроші.

Чоловік при собі мав 1,5 тис. грн та мобільний телефон марки iPhone, які нападники забрали. Побитого чоловіка залишили в гаражі.

Через півтори години він прийшов до свідомості, зі зв'язаними руками дійшов до магазину на вул. Руській і вже звідти люди викликали поліцію та швидку. На місці нападу експерти вилучили предмет, схожий на магазин від пістолета з трьома патронами.

Потерпілого бригада швидкої забрала до лікарні. Медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні садна обличчя. Після надання допомоги його відпустили за місцем проживання.

Дану подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 187 ч. 3 ККУ (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Учора потерпілий помер у власному помешканні від повторного інфаркту міокарда. При цьому місцеві ЗМІ повідомили, що загиблим виявився екс-голова Тернопільської облради Анатолій Жукінський. Смерть екс-чиновника підтвердили на сайті облради.

Довідка УНІАН: Анатолій Жукінський народився в Тернополі 25 серпня 1949 року. У 2000-2002 – перший заступник голови Тернопільської ОДА. У 2002-2006 – голова Тернопільської обласної ради. За даними місцевих видань, після відставки займався підприємницькою діяльністю в галузі постачання паливно-мастильних та енергетичних матеріалів.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...