В Україні набрали чинності нові правила руху по колу

Документ не скасовує дію дорожніх знаків, встановлених перед перехрестями з круговим рухом.

В Україні нові правила руху по колу. Фото: Маршрут.

У парламентському виданні "Голос України" опубліковано закон, що змінює правила дорожнього руху щодо руху по колу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, відповідно до закону, перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу.

Автори документа аргументували необхідність його прийняття, зокрема, складною соціально-економічною ситуацією, із-за якої відсутні дорожня розмітки і знаки на дорогах. Крім того, в кожному місті фактично діє своє правило перетину перехресть з рухом по колу, що викликає аварійність на таких ділянках.

Тому правила руху по колу були уніфіковані.

Крім того, документ не скасовує дію дорожніх знаків, встановлених перед перехрестями з круговим рухом.

Закон вступить в силу на наступний день після його публікації. У документі також сказано, що уряд протягом місяця повинен привести всі нормативні акти у відповідність з цим законом.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...