У зоні АТО бійці ЗСУ знищили один з найважливіших опорних пунктів терористів (відео)

Опорна позиція «Туман», що знаходиться в Авдіївській промзоні, знищена із застосуванням зброї, що дозволена Мінськими домовленостями.

В Авдіївської промзоні бійці ВСУ знищили опорник терористів «Туман». Ілюстрація: Depo.

Українські військові в Авдіївській промзоні знищили опорний пункт російських бойовиків «Туман». Про це йдеться в сюжеті ICTV, передають Патріоти України.

Бій почався після атаки кількох штурмових груп на позиції українських бійців. Опорна позиція була знищена вогнем у відповідь.
«Ця опорна позиція називається «Туман». Вона знищена із застосуванням зброї, що дозволена Мінськими домовленостями. Вони зазнали втрат і після цього активізувалися», - говорить один з бійців.
На позиції виїхав танк терористів і зробив чотири постріли. Одночасно була організована димова завіса.

«Вони своїх «двохсотих» евакуювали. Танк виїхав, попрацював. Чотири постріли зробив. Вони встигли їх забрати і втекли. Дим пускали в цей момент», - розповідає боєць з позивним «Док».

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...