Ватажка "ЛНР" Плотницького з дружиною та охороною закрили у підвалі, - ЗМІ бойовиків

Також медіа терористів повідомляють, що нині так звана "прокуратура "ЛНР" захоплена силами "МВС", а низка "чиновників" заарештовані.

Ватажок терористів "ЛНР" Плотницький. Фото:ukr.media

Медіа, підконтрольні терористам, повідомляють, що ватажок так званої "ЛНР" Ігор Плотницький зараз перебуває у підвальних приміщеннях "адміністрації" в Луганську. Про це пише видання ТСН, передають Патріоти України.

За даними терористичних ЗМІ, разом із Плотницьким у підвалі утримують його охорону, дружину і обвинувачувану в державній зраді "очільницю адміністрації" Ірину Тайцман.

При цьому є інформація, що готують швидке "розблокування" Плотницького та затримання його найближчого оточення, причетного до спроби перевороту.

Також медіа бойовиків повідомляють, що нині так звана "прокуратура "ЛНР" захоплена силами "МВС", а низка "чиновників" заарештовані.

Як повідомлялося раніше, 21 листопада екс-глава "МВС "ЛНР" Ігор Корнет влаштував у Луганську "військовий переворот". Також у захопленому Луганську відключили телебачення, радіомовлення та мобільний зв'язок. А у місто в’їхала колона військової техніки.

Конфлікт виник місяць тому – Плотницький звинуватив Корнета в тому, що той не зміг запобігти низці диверсій проти бойовиків та попросив залишити незаконно відібрану в луганчанки квартиру. Після цього він забарикадувався у своєму офісі в компанії колишніх беркутівців.

Будівлю, а разом з тим і весь центр окупованого міста, оточили прибічники Плотницького на бронетехніці, зі стрілецькою зброєю та гранатометами.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...