"Ваті" на замітку: Будь-які озброєні провокатори в Одесі будуть розстріляні на місці, - Шкіряк

"Я хочу остудити гарячі голови тих, хто можливо має намір використати цю ситуацію і цю річницю зі спробами дестабілізації внутрішньої ситуації" - запевнив радник Авакова.

Зорян Шкіряк. Фото:newsmonitor.com.ua

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив: "Якщо під час пам'ятних заходів в Одесі з'являться озброєні провокатори, будемо стріляти на ураження", передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

За його словами, у правоохоронців достатньо часу, щоб провести превентивні заходи і запобігти можливим заворушенням.

"Я хочу остудити гарячі голови тих, хто можливо має намір використати цю ситуацію і цю річницю зі спробами дестабілізації внутрішньої ситуації, що наші підрозділи, які будуть перебувати, і вже перебувають у повній бойовій готовності в разі виникнення таких спроб, будуть діяти жорстко і безкомпромісно.

Більш того, не дай Господь, у таких провокаторів з’явиться в руках зброя, реакція правоохоронців буде відповідна, тобто буде стрільба на ураження", - сказав Шкіряк.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...