Вату рве на клапті: Антиукраїнські пабліки в люті від" білого прапора" Путіна у Берліні

Адепти "русского мира" шоковані угодовською позицією Путіна і вже загрожують не дотримуватися домовленостей.

Зустріч нормандської четвірки в Берліні. Фото:Радіо Свобода

Складні майже п'ятигодинні переговори канцлера Ангели Меркель і президентів Петра Порошенка, Франсуа Олланда і Володимира Путіна з питань Донбасу закінчилися усним узгодженням ряду важливих питань про реінтеграцію окупованих районів до складу України, звільненням Дебальцева і введенням поліцейської Місії ОБСЄ в "ЛДНР". Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Господар Кремля приїхав до Німеччини вперше з 2014 року, після анексії Криму, на тлі гострої ситуації в Сирії і ескалації на Донбасі. Західні країни погрожують Москві черговою порцією санкцій та іншими дієвими заходами, якщо конфлікти найближчим часом не вщухнуть. Ці загрози зробили президента РФ поступливішим, хоча іноді він все ж намагається по старій пам'яті диктувати умови.

19 Увечері жовтня за столом переговорів Путін сидів навпроти Порошенка, звично поблажливо посміхаючись, але відводячи погляд. Російський лідер прийняв всі умови Києва, в черговий раз продемонструвавши своїм кишеньковим "республікам", що гра закінчена - Кремлю більше не цікаві "ЛДНР".

Адепти "русского мира" шоковані погоджувальницькою позицією Путіна і вже загрожують не дотримуватися домовленостей. До слова, багато з них образилися, що після ліквідації терориста Мотороли, який приїхав в чужу країну вбивати людей, господар Кремля викинув "білий прапор" в Берліні.

"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...