Важко повірити: У Росії назвали наступника Путіна в 2024 році

Наступник має бути лояльним до нинішнього президента, але здатним наважитися на деякі реформи.

Станіслав Бєлковський. Фото: Радіо Свобода.

Президентом Російської Федерації в 2024 році може стати журналістка і телеведуча Ксенія Собчак. Таку думку висловив російський політтехнолог і публіцист Станіслав Бєлковський, зазначивши, що існує два основних критерії вибору наступника нинішнього глави РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

"Повна і щира лояльність нинішньому лідеру, підтверджена колишньої життєвою практикою; сюди ж - гарантії безпеки. Готовність все ж проводити реальні реформи, на які ВВП не міг і не може зважитися через вроджений консерватизм", - сказав Бєлковський.

"Крім того, наступник не повинен бути надто схожий на Путіна, щоб не було спокуси прямих порівнянь. Як на мене, оптимально цим критеріям відповідає якраз Ксенія Собчак", - заявив він.

При цьому політтехнолог припустив, що зміна президента в Росії може відбутися раніше, ніж після виборів в 2024-му. Зазначимо, Собчак балотувалася на пост президента Росії в березні поточного року, набравши лише 1,68% голосів.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....