Вбивство співробітника СБУ: невідомі погрожували розправою прокурорам і суддям

Кілька днів поспіль прокурорам, суддіям і поліцейським Донецька постійно надходять погрози з вимогою прийняте "неприйнятне" для підозрюваних рішення.

Фото: 112.ua

На адресу прокурорів, суддів і поліцейських почали надходити погрози через продовження санкцій відносно шістьох підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика у Волновасі в березні 2015 року. Про це 27 червня повідомив глава ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

"Під будівлею суду збирається "група підтримки" підозрюваних, злочинна діяльність яких потрапляє одразу під кілька статей Кримінального кодексу України, і яким загрожує довічне ув'язнення. Триває судовий процес. На місці працює поліція", - написав він.

"Ні "погіршення здоров'я" одразу 5 з 6 підозрюваних, яке вже не підтвердили лікарі, ні вчорашні постріли з бойового пістолета біля будівлі суду, ні блокування родичами виїзду спецмашин з арештованими не завадять судовому процесу", зазначив глава ГУ Нацполіції в Донецькій області.

Крім того він запевнив, що в разі вчинення протиправних дій "групою підтримки" поліція буде діяти за законом.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...