Ветеран АТО дав сміливий прогноз щодо завершення війни на Донбасі

Збройним Силам України під силу звільнити окупований Донбас за місяць, для цього потрібна лише політична воля вищого керівництва держави.

Українські захисники. Фото: korrespondent.net.

Українська армія може звільнити Луганську і Донецьку область всього за місяць, якщо на те буде політична воля. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив ветеран АТО, командир "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

"Потрібна лише політична воля. Сил у нас вже досить, тому сьогодні в України є можливість звільнити Луганськ і Донецьк всього за місяць", - сказав Мамулашвілі.

На думку ветерана АТО, військові сили, які нібито накопичує Кремль поблизу з неконтрольованою ділянкою російсько-українського кордону - це добре підтримуваний російською пропагандою міф.

"Росія використовує абсолютно всі ресурси: і людські, і технічні, щоб зломити Україну. Не дивлячись на це, за всі ці роки вона так і не змогла нічого зробити", - сказав боєць.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...