Від Яценюка втік міністр

За словами Олексія Павленка такий крок став наслідком рішення фракції "Самопоміч", яка відкликала його з даної посади.

Олексій Павленко. Фото:www.epravda.com.ua

Міністр агропромислового комплексу Олексій Павленко написав заяву про відставку через рішення фракції "Самопоміч", висуванцем якої він і є. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Мною написано заяву про відставку, яку я подав до Верховної Ради України. Фракція "Самопоміч" прийняла рішення про відкликання мене з посади міністра аграрної політики і продовольства України. Я повинен виконати рішення фракції, яка 14 місяців тому висунула мене на посаду міністра", - повідомив Павленко.

За його словами, такий крок є виключно політичним. "Рішення жодним чином не пов'язано з моєю роботою на посту міністра. Фракція зробила свій вибір, обумовлений виключно політичною доцільністю.

До прийняття рішення парламентом я і команда Мінагрополітики продовжуємо працювати, не зменшуючи темпів роботи", - написав міністр.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...