Відомий російський письменник вчергове розізлив "русский мир": Як Борис Акунін відповів, кому належить Крим (відео)

Анексія українського півострова стала порушенням міжнародного права, наголосив він.

Борис Акунін. Фото:academia-rossica.org

Крим не є російським, а його анексія – порушення міжнародного права. Про це заявив російський письменник Борис Акунін в інтерв’ю на каналі NewsOne, зазначають Патріоти України.

"Ну звичайно не російський. Про що тут говорити? Це порушення міжнародного права," – сказав він.

Він вважає, що кримчани захочуть повернутися в успішну Україну.

"Це буде залежати від того, чи вдасться Україні побудувати нормальну і успішну модель існування. Як тільки це відбудеться, думаю, вони захочуть бути тут. Так воно завжди і буває. Люди хочуть жити там, де жити краще, цікавіше, зручніше і т.д.", – сказав Борис Акунін.

Відзначається, що письменник виїхав з Росії в 2014 році і більше туди не повертався. Він живе в Англії, у Франції і в Іспанії.

Як повідомлялося раніше, 25 жовтня Борис Акунін приїхав на кілька днів до Києва і заявив, що не розуміє, як можна воювати з Україною.

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...

Росія планує до 9 травня завершити перегрупування та розгортання військ: Машовець пояснив, що це означає

середа, 1 травень 2024, 10:49

Окрім цього, експерт зауважує, продовжується розпочате нещодавно переміщення ряду частин та підрозділів зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії із смуги дії УВ "Днєпр" (Оріхівський напрямок) у смугу дії УВ "Запад" (або у смугу дії УВ "Юг", Краматорсь...