Відповість за "неонацистів" і "бендер": Нацрада взялася за телеканал, який показав промову Симоненка (відео)

У ній "заборонений" комуніст всіляко критикував українську владу.

Петро Симоненко. Фото: ЖЖНаціональна рада відреагувала на численні звернення глядачів щодо виступу лідера забороненої в Україні КПУ Петра Симоненка на телеканалі "Гамма", повідомляють Патріоти України.

Після моніторингу програм мовника, що здійснювалися 9 і 10 березня та 1 і 9 травня 2016 року, Нацрада призначила позапланову перевірку ТОВ "Гамма-консалтинг", власником якого є син одіозного політика.

Так, у змісті передач "Опозиційна думка" і "Наголос. Підсумки", учасником яких був Петро Симоненко, представлений лідером Лівого руху України, зафіксовано ознаки порушення вимог абзацу 14 ч.2 ст. 6 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", ч. 2 ст. 9 цього Закону і ч. 1 ст. 28 Закону України "Про інформацію".

Під час обговорення питання голова Національної ради Юрій Артеменко сказав, що також до регуляторного органа з листом звернулася Служба безпеки України з проханням здійснити аналіз ефіру передач цього мовника.

Тому компанії призначено позапланову перевірку. Крім цього, регулятор звернеться до незалежних експертів для отримання висновків щодо наявності в ефірі мовника порушень чинного законодавства.

Нагадаємо, у Києві 9 травня телеканал "Гамма" показав промову лідера забороненої в Україні "КПУ" Петра Симоненка. У своїй пропагандистській промові політик згадав про "ленінські ідеї" та "Комуністичну партію", які, за його словами, і допомогли здобути перемогу у Другій світовій війні. При цьому нинішню українську владу Симоненко назвав "неонацистами, що прийшли до влади після збройного перевороту".

01030

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Приєднуйтесь до нашої групи

З повнішою інформаційною ка
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1343439-natsrada-vzyalasya-za-telekanal-yakiy-pokazav-promovu-simonenka-pro-neonatsistiv-pri-vladi-ta-banderivschinu-video.html

Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу – російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...