Відповісти за злочини: На Путіна подали позов до Гаазького трибуналу

До прокурорів Міжнародного кримінального суду звернувся голова політичної ради забороненого в РФ об'єднання "Русские".

Володимир Путін. Ілюстрація:www.segodnya.ua

Голова політичної ради об'єднання "Русские" Володимир Басманов (Поткін) 15 березня подав позов до Міжнародного трибуналу в Гаазі з вимогою розслідування злочинів президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє сайт опозиційного політика Гаррі Каспарова, інформують Патріоти України.

Басманов у своєму зверненні на ім'я прокурора Міжнародного кримінального суду Фату Бенсуда і заступника прокурора Міжнародного кримінального суду Джеймса Стюарта попросив ініціювати міжнародне переслідування Путіна за фактом скоєння ним військових злочинів, а також злочинів проти людства на території Російської Федерації, України, Сирії та Великобританії.

Політик звинуватив президента РФ в переслідуваннях, викраденнях і вбивствах опозиціонерів, в побудові диктатури, анексії Криму, війні на Донбасі і допомозі Башару Асаду в його військових злочинах в Сирії.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...