Відступу не буде: Байден зробив жорстку заяву щодо Росії

За його словами, Москва не виконала необхідних умов.

Байден. Фото: ЖЖ

Санкції щодо Росії повинні залишатися доти, доки вона не виконає свої зобов'язання за Мінськими угодами. Про це заявив віце-президент США Джо Байден, повідомляють Патріоти України.

Одним з найбільш складних зовнішньополітичних питань Байден назвав відносини з Росією, які, за його словами, є "складним поєднанням посиленого стримування, стратегічної стабільності і необхідного співробітництва".

Віце-президент США підтвердив оцінки адміністрації Обами, пов'язані з конфліктом в Україні."Разом з союзниками і партнерами, особливо - в Європі, США мають намір змусити Росію заплатити за її абсолютно відверту агресію проти України. Росія повинна виконати свої зобов'язання за Мінськими угодами, і тут відступу бути не може. Санкції збережуться доти, доки вони (росіяни) цього не зроблять", - підкреслив Байден. Успіх в боротьбі з корупцією в Україні та інших суміжних з Росією країнах послабить можливості Кремля впливати на ці країни, зазначив Байден.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...