Військові навчання росіян: Пропагандисти Кремля пригрозили захопити будь-яку країну світу (відео)

Рупори Кремля не обійшли тему України й натякнули, що наступного разу не проти будуть провести подібні навчання, впритул наблизившись до її кордонів.

Ольга Скабєєва. Фото: скріншот з відео.

Російські пропагандисти похвалилися військовими навчаннями армії країни-агресора "Схід-2018", які називають наймасштабнішими в історії. Крім того, вони дозволили собі жартувати в ефірі про те, що тепер можуть захопити будь-яку країну в світі, передають Патріоти України.

Також рупори Кремля не обійшли тему України й натякнули, що наступного разу не проти будуть провести подібні навчання, впритул наблизившись до її кордонів. Пафосний спіч вони озвучили в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Можливо, наступного разу 300 тисяч військових і всю супутню техніку потрібно ближче до України перенести. Не дай Бог, звичайно, там провести навчання. Не зрозуміло, що станеться у Києві. Якщо серйозно, це розмова взагалі не про Україну", — уїдливо висловилася пропагандистка Ольга Скабеєва.

Співведучий передачі Євген Попов підтримав її недоречний сарказм багатозначним словом "хоча", а потім звернувся із не менш провокаційним запитанням до гостя ефіру, російського військового експерта Владислава Шуригіна. "300 тисяч — це ми яку країну можемо завоювати таким маленьким контингентом? Будь-яку!" — з усмішкою сказав пропагандист.

Його співрозмовник також приєднався до дискусії із окупаційним підтекстом і заявив, що армія Росії нібито не має наміру ні на кого нападати, проте готова протистояти будь-якому, навіть найсильнішому противнику. "300 тисяч, я думаю, що більше, ніж достатньо для будь-якої сучасної війни. Але сценарій навчань спеціально був перенесений так, щоб неможливо було прив'язати хоча б до заходу. Звичайно, під час навчань відпрацьовується великомасштабний конфлікт, але наші противники — це терористи. Втім, якщо подивитися дуже уважно на карту, — як, із ким і де (за сценарієм) ми воюємо, то зрозуміло, що ми готуємося відбивати будь-які удари з будь-якого боку і від будь-якого супротивника", — пафосно підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...