Він не спить, а просто закриває очі: У Дімона з'явився африканський "колега"

​93-річний Роберт Мугабе має проблеми зі здоров'ям через свій похилий вік, але в 2018 році збирається знову балотуватися на пост президента Зімбабве.

Роберт Мугабе спить. Фото: fb.ru.

Президент Зімбабве Роберт Мугабе на публіці не спить, а просто прикриває очі, даючи їм відпочити. Так прес-секретар глави держави прокоментував фотографії, де зімбабвійський лідер опускає голову і закриває очі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Представник президента сказав, що у Мугабе запалилися очі, через це йому потрібно уникати прямого сонячного світла.

Також він додав, що 8 травня Мугабе вже вдруге за останні два місяці відправився на лікування за кордон. Цього разу він полетів в Сінгапур.

Нагадаємо, Роберту Мугабе 93 роки, він править країною вже 37 років. Опозиція регулярно звинувачує його в зловживаннях і в тому, що він не може нормально виконувати свої обов'язки через стан свого здоров'я.

Однак в 2018 році Мугабе збирається балотуватися на новий термін. Його дружина Грейс в лютому говорила, що чоловік повинен брати участь в президентських виборах навіть "трупом".

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...