"Він не всесильний": Російський опозиціонер Каспаров розповів, як подолати Путіна

​Вплив Путіна у РФ ґрунтується не на демократичних інституціях, а на здатності гарантувати своїм прибічникам повну недоторканність.

Життя Путіна в руках його оточення. Фото: russiatoday24.ru.

Російські еліти припинять підтримку Путіна, коли він втратить змогу гарантувати їхню особисту безпеку та збереження капіталів за кордоном. Про це заявив російський опозиціонер Гарі Каспаров, повідомляють Патріоти України з посиланням на СВС Radio.

"Якщо вдасться ослабити здатність Путіна впливати на іноземних лідерів та переконувати російські еліти та бюрократію, що він – усесильний, як усередині Росії так і за її межами, це може призвести до його кінця", - сказав Каспаров.

"Його вплив у Росії ґрунтується не на демократичних інституціях, а на здатності гарантувати усім своїх прибічникам – російським елітам, бюрократії, силам безпеки – недоторканність перед російським законом, незалежно від того, що вони чинять у РФ", - зазначив опозиціонер.

За його словами, Путін також здатний захищати капітали своїх прибічників за кордоном. Аби позбавити Путіна цієї можливості, він закликав Канаду якомога швидше ухвалити так званий "список Магнітського", який дозволить накладати санкції на порушників прав людини та корупціонерів.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...