"Вітаємо пана Шокіна": ГПУ забула подати документи для продовження арешту Єфремова - Геращенко (відео)

Те, що Єфремов не виїжджає говорить про те, що він, можливо, сподівається уникнути відповідальності, вважає нардеп.

Антон Геращенко. Фото: скрін відео

В ефірі програми "Люди.Hard Talk.LIVE" на каналі "112 Україна" народний депутат Антон Геращенко пояснив, чому з екс-керівника партії регіонів Олександра Єфремова зняли браслет. За його словами, прокуратура забула подати документи для продовження арешту, передають Патріоти України.

"Прокуратура забула подати документи вчасно, щоб суд кожні два місяці продовжив термін носіння браслета. Це було кілька тижнів тому і я думаю, що підлеглі Шокіна вже виправили цю помилку.

Мене турбує більше інше - те, що пан Єфремов не виїжджає говорить про те, що він, можливо, думає, що він зможе уникнути відповідальності, тому що ті, хто думають, що вони не уникнуть, - поїхали.

Є питання якості розслідування кримінальних справ - і ось з цим велика проблема - і ми бачили на прикладі справи пана Мельника, якого ірпінський суд виправдав, після чого я почав писати депутатські запити, докладаючи відео, як він отримав хабар", - зазначив Антон Геращенко.

Пропонуємо повну версію розмови з радником Авакова у відео.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...