Влада Василькова не планує відновлювати приміщення школи, що обвалилася (відео)

За словами віце-прем'єр-міністра Г.Зубка, експертиза засвідчила, що порушення у будівництві виявлені також і в фундаменті приміщення школи.

Зруйнована школа. Фото: УНІАН.

Будівля школи у місті Васильків Київської області, яка обвалилася восени 2016 року, вже не підлягає відновленню. Про це під час брифінгу заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Школа у Василькові не підлягає відновленню, тому що під час експертизи були знайдені не тільки порушення (будівництва, - ред.) в стінах та огороджувальній конструкції, а ще й у фундаменті", - наголосив він.

За словами Зубка, практично по всім областям держави була проведена перевірка та візуальне обстеження навчальних закладів.

За його словами, Міністерство також винесло на засідання уряду постанову про обстеження соціальних закладів. Цей документ повинен зобов'язати власників таких закладів подавати інфомацію про їхній стан до міських органів.

Нагадаємо, 11 жовтня 2016 року у місті Васильків Київської області в середній школі №6 обвалилося перекриття декількох поверхів.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...