Смертельна ДТП на Київщині: У Василькові 18-річний водій BMW збив двох пішоходів

Від отриманих тілесних ушкоджень 53-річна жителька столиці померла на місці, 47-річного уродженця Тернопільської області доставили в реанімаційне відділення лікарні.

У Василькові 18-річний водій скоїв наїзд на пішоходів. Фото: Васильков.INFO.

У Василькові Київської області 18-річний водій BMW збив двох пішоходів на узбіччі дороги і зник з місця події. Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації Нацполіціі в Київській області, передають Патріоти України.

"Сьогодні в 00:35 годин в м.Васильків на вул. Тракторна автомобіль BMW з польською реєстрацією не вибрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на двох пішоходів, які рухалися в попутному напрямку по узбіччю дороги. Водій з місця пригоди зник. Очевидці події викликали поліцію і швидку допомогу", - сказано в повідомленні.

В результаті зіткнення 53-річна жителька столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди до приїзду швидкої. Другого постраждалого, 47-річного уродженця Тернопільської області, з множинними травмами доставили в реанімаційне відділення лікарні.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали водія - 18-річного місцевого жителя. Він проходить медичний огляд. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...