Водій Gelandewagen, що в Москві збив дівчаток-близнят та їх маму, виявився розшукуваним в Україні помічником Януковича (відео)

Екс-чиновника України Олександра Шария в Росії оголошено в розшук.

Олександр Шарий. Фото: МК.

У Москві 12 грудня колишній заступник голови Держінспекції України з питань праці Олександр Шарий на автомобілі Mercedes Gelandewagen збив двох восьмирічних дівчаток, які переходили дорогу на дозволяючий сигнал світлофора. Про це повідомляє російське видання "МК", передають Патріоти України.

36-річний Олександр Шарий, який перебував за кермом Gelandewagen, є злісним порушником ПДР. Лише за поточний рік чоловік має десять порушень, вісім з яких - за перевищення швидкості.

Столичні оперативники, навідавшись додому до Шарому на вулицю Сумська, винуватця ДТП не знайшли. В даний момент він оголошений в розшук. Як стало відомо, шукають його з квітня 2014 року і київські поліцейські.

З березня 2013 року Шарий займав посаду заступника голови Держінспекції України з питань праці та був замішаний в шахрайстві. Разом з підлеглим він привласнив гроші людей, що збиралися привезти гуманітарну допомогу.

Стали відомі і подробиці фатального вечора, коли Шарий скоїв наїзд на дівчаток і їх маму. Близько 20.00 він їхав по Мосфільмовскій вулиці в напрямку центру в другій смузі руху.

У районі будинку 60 близнюки Христина та Анна разом з мамою переходили дорогу на зелене світло світлофора. Збивши дівчаток, Шарий зупинився. Водій вийшов з машини, але незабаром пішов з місця ДТП. Близнят госпіталізували в реанімацію НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології. У дівчаток виявили переломи, удари і травми мозку.

Правоохоронці порушили кримінальну справу стосовно водія Gelandewagen. Він звинувачується за статтею "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортного засобу, що спричинило тяжку шкоду здоров'ю".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...