"Вона не відповіла на більшість запитань" - в СБУ розповіли про допит Савченко щодо візиту в Донецьк

На даний момент співробітники СБУ збирають матеріали для пред'явлення підозри народному депутату.

Надія Савченко. Фото:УНІАН

Народний депутат України Надія Саченко дала свідчення в СБУ щодо своєї поїздки на окуповані території Донбасу. Про це повідомив глава СБУ Василь Грицак, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

"Вона прийшла на допит один раз, потім допит перенесла у зв'язку з тим, що сказали, що вона, здається, зайнята. І прийшовши черговий раз на допит, це було кілька днів тому, вона давала свідчення", - сказав Грицак.

За словами глави СБУ, Савченко не відповіла на більшість питань, пославшись на ст. 63 Конституції України, яка передбачає можливість відмови від надання свідчень проти себе.

На даний момент співробітники СБУ збирають матеріали для пред'явлення підозри народному депутату.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...