"Вони страждають схожими психічними розладами. Придурок у Кремлі своєю "дружньою допомогою" фактично закопує Трампа" - екс-розвідник КДБ

У США нарешті зрозуміли: Трамп має серйозні психічні проблеми, якщо його оберуть президентом, це буде небезпечно і для США, і для всього світу, пояснив Юрій Швець.

Трамп і Путін. Фото:glavnoe.ua

Свідомий американський виборець розуміє, що кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп небезпечний і для самої Америки, і для всього світу. Серед шанувальників Трампа залишилося "біле сміття" - соціальна група, схожа на російську "вату". Про це в інтерв'ю виданню Гордон заявив колишній розвідник КДБ, а зараз американський фінансовий аналітик Юрій Швець, більше 20 років живе в США, передають Патріоти України.

"Свідомі американці розуміють, що Трамп-президент реально небезпечний з точки зору фундаментальних питань: "Бути чи не бути", "Жити чи не жити". За останній час Трамп встиг нагрубіянити і образити багатьох. Він щодня ляпає щось таке, через що від нього відвертається чергова група виборців.

Серед шанувальників Трампа залишився, в основному, контингент, який тут в США називають біле сміття або white trash. Це така соціальна група, схожа на російську "вату", -. розповів Швець.

Американський аналітик підкреслив, що численні заяви Трампа про Росію, а також голосна і негласна підтримка кандидата від республіканців з боку Кремля свідчать про схожі медичні діагнози Трампа і президента РФ Володимира Путіна.

"У США нарешті зрозуміли: Трамп має серйозні психічні проблеми, якщо його оберуть президентом, це буде небезпечно і для США, і для всього світу. Дуже схожими психічними розладами страждає і Путін, але в Росії, як ми знаємо, це нікого не хвилює. Трамп все більше виглядає як ставленик Кремля. Придурок в кремлі своєю "дружньою допомогою" фактично закопує Трампа", - переконаний Швець.

Колишній розвідник нагадав, що Кремль не раз брав "на утримання" західних політиків. Однак, на думку аналітика, вперше Росія спробувала настільки явно корумпувати не європейських, а американських політичних діячів.

"Те, що Кремль зараз робить відносно Трампа, - це продовження операції "Шредер". Пам'ятаєте, був в Німеччині такий канцлер, Герхард Шредер, активно просував інтереси Росії на Заході?

У 2005 році, ледь закінчився його термін на посту канцлера, він плавно перейшов на високооплачувану роботу в "Газпром". За цим пішла ціла низка західних політиків, які перейшли на утримання Кремля. І ось тепер операція "Шредер" націлилася на кандидата в президенти США.

Кремль намагався заздалегідь корумпувати можливого майбутнього президента США Трампа і його оточення. На даний момент операція провалена", - підсумував Швець.

Як відомо, вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року. За даними останніх опитувань, кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає Трампа на 13%.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...