Вони це вже проходили: Україні необхідно шукати шляхи мінімізації економічних шляхів з Росією, - глава МЗС Литви

Росія заради перешкоджання процесу запровадження зони вільної торгівлі між Україною та ЄС​ випробовуватиме усі можливі обмеження та висуватиме щоразу нові вимоги.

Лінас Лінкявічус. Фото: скрін відео

Україні необхідно почати шукати шляхи мінімізації економічних шляхів з Росією. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" брюссельському кореспонденту повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус, передають Патріоти України.

"Треба зараз думати, як протистояти тим перешкодам, які можуть виникнути з боку Росії, тарифні і інші санкції, будь-як можна їх називати, і можна очікувати, що щось таке буде.

Я так відчував, що відомство, міністерство, у якому вони задіяні, в цій проблемі, вони відчувають себе готовими до цього", - заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус.

Нагадаємо, у Брюсселі сьогодні відбулася тристороння зустріч Україна-Євросоюз-Росія з питань запровадження зони вільної торгівлі з ЄС. При цьому було прийнято рішення про те, що зона вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом буде введена за будь-яких умов з 1 січня 2016 року.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...