​Ворог не припиняє вогонь а всіх напрямках – штаб АТО (відео)

Найнеспокійніше було в секторі М. В хід пішли міномети різних калібрів та бронетехніка.

Речник АТО Ірина Баранова

Патріоти України представляють зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 6 серпня 2016 року:

Ворог продовжує порушувати Мінські домовленості та застосовує важку артилерію і вогонь зі зброї заборонених калібрів. Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення АТО залишається складною, але контрольованою. Російські окупанти 50 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО. Зафікcовано 27 обстрілів на Маріупольському, 20 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках.

На Маріупольському напрямку супротивник впродовж доби з мінометів різних систем та гранатометів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО на ділянці Мар’їнка – Красногорівка. У Богданівці та Чермалику ворог застосував міномети калібру 82 мм, а у Гнутовому та Широкиному великокаліберні кулемети.

Позиції українських воїнів в Старогнатівці та Широкиному протистояли вогню БМП.

На Донецькому напрямку російські окупанти з артилерії калібру 122 мм били по наших військах в Авдіївці. Вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру ворог вів по українських позиціях в районі Авдіївки, Невельського, Ленінського та Луганського. Гранатометному вогню протистояли захисники Пісків.

Мінометний та гранатометний вогонь, здебільшого неприцільний, ворог тричі відкривав на Луганському напрямку поблизу населених пунктів Кримського та Новозванівки.

Спроб ведення повітряної розвідки з боку противника зафіксовано не було.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...