​Ворог зосередив основні зусилля на Донецькому напрямку – штаб АТО (відео)

Протягом 23 лютого найманці Путіна 84 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Речник АТО Сергій Жмурко

Найбільш небезпечним залишається Донецький напрямок, де бойовики 69 разів обстрілювали українські опорні пункти, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

Укріплення ЗСУ неподалік Авдіївки, Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська та Первомайського а також на шахті Бутівка та позиції Зеніт обстрілювались з мінометів калібру 120 та 82 мм.

В Опитному позиції українських військових ворог обстрілював з зенітної установки, а в Красногорівці - з БМП.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем опинились українські бійці на позиціях поблизу Талаківки, Чермалика та Водяного.

З опівночі активний вогонь терористів знизився. Зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Опитного з гранатометів та стрілецької зброї.

Раніше у штабі АТО повідомили, що українські бійці зайняли так звану "сіру зону" біля Авдіївки Донецької області через постійні ворожі обстріли.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...