Вовче лігво: "Екс"-дружина одіозного київського судді придумала, як приховати елітне майно в е-декларації (відео)

Детективи НАБУ підозрюють Павла Вовка у незаконному збагаченні і приховуванні родинних стосунків.

П.Вовк. Фото: Закон і Бізнес.Екс-дружина голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка Світлана, з якою він нібито більше не перебуває в шлюбі, змушувала консьєржів будинку, де розташована його задекларована квартира, брехати про те, що він там живе, представникам прокуратури. Насправді місцем проживання Вовка є будинок, який він не вказав у своїй декларації. Про це йдеться в розслідуванні Марини Ансіфорової для програми "Наші гроші", повідомляють Патріоти України з посиланням на Bihus Info.

За фактом у зазначеній квартирі вже протягом десяти років живе мати Вовка. Сам суддя буває тут нечасто.

"Після того, як приходило сюди багато прокуратури, то він вже почав тут жити. Але як він живе: може приїхати о 12:00 вечора. Він нам здався і пішов", - розповідають вони.

Щодо будинку, не зазначеного в декларації Вовка, то 26 травня Національне антикорупційне бюро під час обшуку виявило суддю саме там. Однак Вовк і раніше стверджував, що об'єкт нерухомості належить його колишній дружині.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Наразі знищено лише один: Російські "танки-черепахи" можуть бути проривниками, це небезпечний момент, - Forbes

вівторок, 23 квітень 2024, 9:45

На фронті все частіше фіксують дивні російські танки з "панцирами". Т-72 із широкою захисною бронею зверху отримали назву "танки-черепахи". Ймовірно, їх можуть використовувати для розмінування. Як пише Forbes, усі помічені "танки-черепахи" належать 5-й...