Вовочка і бандерівські цукерки: Рабинович пояснив, чому Путін заговорив про ліпецьку фабрику "Рошену"

Путін намагається політично мстити Порошенко, вважає Слава Рабінович

Фото: "Гордон"

Через президента РФ Володимира Путіна за останні два з половиною роки з Росії втекли майже всі іноземні інвестори, заявив в коментарі виданню "ГОРДОН" російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України.

"Не Путіну розповідати всьому світу про іноземних інвесторів в Росії. Я особисто 20 років з гаком витратив на те, щоб залучати в РФ інвесторів. Всі іноземні інвестори за останні два з половиною роки з Росії втекли. Залишилися лише ті, хто не встиг накивати п'ятами через те, що застряг в якихось активах. до таких, в тому числі, відноситься і президент України Петро Порошенко ", - зазначив Рабинович.

На його думку, Путін намагається політично мстити Порошенко. "Саме Путін є винуватцем того, що іноземні та російські інвестори тікають з країни. Взагалі, якби Путін говорив правду про інвесторів, він би озвучив те, що сказав я. Заговоривши про липецкой фабриці, Путін спробував знизити рейтинг Порошенко в Україні. Це мерзенна політична помста ", - підкреслив Рабинович.

Корпорація Roshen належить президенту України Петру Порошенко. В ході виборчої кампанії в 2014 році він обіцяв продати компанію, але так і не продав, а передав свої активи незалежного трастовому фонду. У січні 2016 року гендиректор корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський повідомляв, що фабрика в Липецькій області РФ виставлена на продаж.

Вчора Путін під час сесії дискусійного клубу "Валдай" в Сочі заявив, що Росія намагається "поважати право власності". Він зазначив, що це стосується фабрики Roshen в Липецькій області. За його словами, Порошенко є "одним з інвесторів Росії".

Росія планувала закінчити війну до 9 травня: Мусієнко розповів про стратегію ворога

середа, 1 травень 2024, 6:56

Росія планувала закінчити війну в Україні до 9 травня 2024 року, адже вважала, що Київ не вистоїть без допомоги США. Таку думку в ефірі телемарафону висловив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України....

Втраті Очеретиного можна було запобігти? Експерт пояснив, що завадило ЗСУ тримати оборону

середа, 1 травень 2024, 6:50

Українські військові могли б тримати оборону не один місяць поспіль в Очеретиному, проте відбулися події, яких буде потребувати серйозне розслідування. Про це в ефірі “Еспресо” розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олексан...