Все для "величі": Стало відомо, скільки грошей витратить Москва, щоб розігнати хмари на першотравень

Цьогоріч у Москві вперше розганятимуть хмари на свято 1 травня.

У Кремлі звикли спускати величезні гроші на вітер. Фото: ЖЖ.

У Москві витратять 85,9 мільйона рублів для метеозахисту під час святкування 1 травня. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що ЦКУ "Московське міське спеціалізоване управління з експертизи, ремонту і утримання об'єктів дорожнього господарства" виділить кошти підряднику для розгону хмар над столицею РФ.

Видання відзначає, що система розгону хмар у Білокам'яній відпрацьована. Втім, раніше, метеозахист використовували лише на День Перемоги, День Росії та День міста. При цьому у виданні наголошується, що торык у Москві витратили на хмари – 430 млн. руб., у 2014 і 2013 роках – по 180 млн руб., у 2012 – 192 млн. руб., і у 2011 – 150 млн. руб.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін спрогнозував нові "інформаційні атаки" на РФ перед виборами в Держдуму в цьому році і виборами президента в 2018 році. "Зараз (наші опоненти) до 9 травня (інформаційні атаки) будуть придумувати. Потім до виборів у Держдуму будуть придумувати що-небудь, потім - до президентських. Це сто відсотків, як у нас кажуть, до ворожки не ходи", - заявив Путін.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...