"Все пропало": У Кремлі заявили про розчарування адміністрацією Трампа

​Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Москва розчарована адміністрацією президента США Дональда Трампа, і про відсутність прогресу в поліпшенні відносин.

Дмитро Пєсков. Фото: ntv.ru

Дмитро Пєсков в інтерв’ю телеканалу CNN 12 березня сказав, що в ході виборчої кампанії в минулому році виглядало, що Трамп хоче тісніших відносин і більш тісної співпраці з Москвою, повідомляють Патріоти України.

«На жаль, у нас немає розуміння, коли цей діалог може початися», – сказав Пєсков. У січні спецслужби США оприлюднили звіт про те, що, за їхніми оцінками, президент Росії Володимир Путін наказав здійснити «кампанію впливу» з метою підірвати довіру до виборчої системи США і дискредитувати суперницю Дональда Трампа Гілларі Клінтон.

Також п’ять різних комітетів Конгресу проводять пов’язані з Росією розслідування. Пєсков розкритикував те, що він назвав «істерією» у США щодо Росії.

«Ми вважаємо, що є реальна небезпека для майбутнього наших двосторонніх відносин, і ми щиро хочемо побачити, що ця істерія підходить до свого логічного завершення», – сказав він.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...