"Всем-всем-всем!": В "ЛНР" оголосили загальну мобілізацію на війну з Плотницьким, - соцмережі

Недобиткам бригади "Призрак" щось не сподобалось рішення ватажка "молодої республіки" провести зачистки неугодних з методами його правління.

 Плотницькому оголосили джихад. Фото: РБК.

Бойовики бригади "Призрак" оголосили збір в соцмережах з попередженням про готовність до бою. Дана інформація розміщена учасниками банди в соціальних мережах Twitter і "Однокласники", повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

"Срочно! Плот готовит зачистку несогласных с его предательской политикой! Объявлен сбор на базе Скорого! Быть готовым к бою!", - сказано в повідомленні "Призрака" в Twitter сьогодні, 23 вересня.

"Возомнивший себя царьком Игорь Венедиктович под предлогом борьбы с мнимыми виновниками государственного переворота в Республике, собирается перемолоть всех неугодных! А неугодными он считает тех, кто во время войны с украинскими карателями не отсиживался в кабинетах, а выполнял свой долг в окопах защищая Родину!

В связи с этим, всем-всем-всем! Объявляем всеобщий сбор на базе Скорого! Все неравнодушные к будущему нашей Республики, и просто те, кто хочет что то изменить, срочно приезжайте на указанное место сбора!", - написали бойовики в соціальній мережі "Одноклассники".

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...