​«Всемогутній цар» все більше схожий на зацькованого щура: Путін посилює охорону, боячись розплати за свої «подвиги»

Володимир Володимирович нікому не вірить, всюди вбачає можливу зраду. Тасує кадри силовиків, а тепер наділяю особисту охорону додатковими повноваженнями.

Президент РФ посилює охорону, боячись розплати або нападу з боку інших "веж Кремля", вважають політичні аналітики. Саме цим обумовлені нові повноваження, якими він збирається наділити свою охорону. «Опричники» Володимира Володимировича зможуть зупиняти транспортні потоки, конфісковувати автомобілі для службових потреб і багато іншого, зазначають Патріоти України.

Законопроект, внесений Путіним, наділяє співробітників ФСО правом обмежувати і забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на трасах, за якими проходить маршрут охоронюваних осіб.

Президент Путін вніс до Держдуми законопроект, що передбачає заборону співробітникам органів державної охорони публікувати в інтернеті дані про свою роботу. Документ розміщений в суботу, 11 лютого, в Автоматизованій системі забезпечення законодавчої діяльності нижньої палати парламенту.

У документі також пропонується заборонити служити у Федеральній службі охорони (ФСО) бізнесменам і особам, що вживають психоактивні речовини або наркотики. Законопроект уточнює, як співробітники ФСО в разі крайньої необхідності або необхідної оборони можуть зупинити злочинців - пропонується дозволити використання з цією метою автомобіля.

«Окремо законопроект наділяє співробітників ФСО правом обмежувати і забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на трасах, за якими проходить маршрут осіб, котрих охороняють», - йдеться в документі.


Джерело

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...