Втрати Кремля у Сирії: Під час вибуху загинули найманці ПВК "Вагнер"

РосЗМІ повідомили, що вибух стався напередодні, 4 листопада.

Ілюстрація:nsn.fm

У колишній будівлі сирійської кримінальної поліції, розташованій на трасі Дамаск - Дейр-ез-Зор (більш точна локація уточнюється), 4 листопада стався вибух, в результаті якого були ліквідовані 11 осіб. Про це повідомляють Патріоти України.

"Серед загиблих п'ятеро бійців Сирійської урядової армії і шість чоловік, які імовірно відносяться до підрозділів приватної військової компанії (ПВК) Вагнер", - повідомило джерело в Сирії.

За його словами, в цьому місці розташований один з підрозділів 5-го корпусу Сирійської урядової армії (САА), укомплектованого сирійськими добровольцями, і посиленого російськими "військовими радниками".

Джерело: Новая газета

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...