"Вибух, іскри і пил, дим з запахом пороху": Очевидець вибуху в Санкт-Петербурзі розповів подробиці теракту (фото, відео)

Сьогодні сталися теракти на станціях пітерського метрополітену "Сінна" та "Технологічний інститут". На станції "Площа Повстання" знайдено вибуховий пристрій, зараз його знешкоджують.​

Вибух в метро Санкт-Петербурга. Фото: ВКонтакте.

Очевидець, який їхав у потязі метро Санкт-Петербурга, де стався вибух, розповів, що відчував у момент вибуху, пишуть Патріоти України з посиланням на видання «Бумага».

«Був вибух, іскри і пил, дим з запахом пороху. Коли поїзд приїхав на Техноложку, люди виходили через вікна, двері не працювали. Точно є поранені», - розповів очевидець.

При цьому російські ЗМІ повідомляють, що наразі у підземці не працюють станції «Парк Перемоги», «Електросила», «Московські ворота», «Фрунзенська», «Технологічний інститут», «Сінна площа», «Гостинний двір».

Як повідомляли Патріоти України, 3 квітня у метро Санкт-Петербурга пролунав вибух. У вагоні петербурзького метрополітену на станції "Сінна" вибухнув невстановлений предмет.

Пізніше повідомили про вибух на станції "Технологічний інститут".

"Станції "Технологічний інститут" та "Сінна площа" закриті на вхід і вихід. Потяги слідують без зупинки. Відбувається евакуація пасажирів зі станцій, є постраждалі. Імовірно, у вагоні стався вибух невстановленого предмета", - йдеться в повідомленні метрополітену.

ЗМІ повідомляють про 10 загиблих та 50 постраждалих.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...