"Виклянчив" посаду: Губернатором Калінінградської області став охоронець Путіна

Вже багато років призначенець Зінічев знаходився в безпосередній близькості до глави РФ.

Путін (на першому плані) та співробітник ФСО Євген Зиничев (праворуч). Фото: ТАРСПрезидент РФ Володимир Путін призначив т.в.о. губернатором Калінінградської області Євгена Зінічева, який служив у Федеральній службі охорони і супроводжував Путіна в робочих поїздках з 2006 року. Про це повідомляє опозиціонер Олексій Навальний, інформують Патріоти України.

Цей факт випливає з опублікованих агентством ТАРС фотографій. На знімках Зінічев супроводжує Путіна в поїздці в Ярославль. На всіх архівних фотографіях Зінічев знаходиться в безпосередній близькості до глави держави. Судячи з опублікованих фотографій за останні кілька років, отримав нову посаду особистий охоронець глави РФ.

Нагадаємо, Путін своїм указом призначив Євгена Зінічева т.в.о. губернатора Калінінградської області 28 липня. 29 липня, на сайті уряду Калінінградської області з'явилася офіційна біографія Зінічева. Повідомляється, що з 1987 по 2015 рік він "служив на різних посадах в органах державної безпеки». З 2015 року він очолював управління ФСБ по Калінінградській області".

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...