Викрити Москву: В Нідерландах назвуть точне місце запуску ракети, яка знищила малайзійський Боїнг

Слідчі отримали всю необхідну інформацію зі Сполучених Штатів.

Ілюстрація: ЖЖГолландський прокурор Фред Вестербеке заявив, що найближчим часом буде назване точне місце запуску ракети, яка знищила літак MH17 над Донбасом, повідомляють Патріоти України.

За його словами, слідчі отримали всю необхідну інформацію зі Сполучених Штатів. Водночас прокурор наголосив, що не знає, коли буде повністю завершене кримінальне розслідування.

Раніше Голландське розслідування дійшло висновку, що літак був збитий ракетою "земля-повітря" із зенітно-ракетного комплексу "Бук" радянської конструкції.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...