"Вимоги нації - ні капітуляції!": Активісти "Азову" рушили під стіни Ради із багатотисячною акцію протесту

Учасники маршу вимагають не проводити вибори на окупованому Донбасі.

До мітингу долучаються небайдужі українці. Фото: Патріоти України

У п’ятницю, 20 травня, від монумента Матері-Батьківщині у Києві стартував багатотисячний марш "Азову" проти виборів на окупованому Донбасі, повідомляє кореспондент Патріотів України.

Акція стартувала о 10:00, кількість учасників маршу постійно зростає. За словами організаторів мітингу, кінцевим пунктом ходи стане будівля українського парламенту. Активісти вимагають не допустити проведення виборів на окупованому Донбасі, які можливі, на їх думку, тільки у разі повернення регіону під контроль України.

Учасники ходи скандують гасла "Одна, єдина, Соборна Україна!", "Слава Україні!", "Путін - х*йло!" і "Вимоги нації - ні капітуляції!". До акції долучилися активісти обласних осередків "Азову", ветерани АТО, відомі волонтери, спортсмени і просто небайдужі українці.

Під стінами Верховної Ради України представники "Азову" планують виступити із закликом до народних обранців про недопущення виборів на окупованих територіях сходу України до того моменту, поки не буде знищено окупаційну владу в регіоні.

Нагадаємо, раніше помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд заявила, що якщо місцеві вибори на Донбасі будуть проведені поза Мінськими угодами, вони не будуть визнані.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...