Вирок буде суворим: Звинувачення вимагає для російських ГРУшників 15 років в'язниці з конфіскацією

Прокурор Ігор Німченко під час судових дебатів заявив, що не викликає сумніву і повністю доведений той факт, що Александров і Єрофєєв - російські військові, які виконували наказ свого командування.

Полонені російські ГРУ-шники Єрофєєв і Александров. Фото:www.bbc.com

Державне обвинувачення вимагає для полонених бійців ГРУ Генштабу Збройних сил Росії Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва 15 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна. Їх звинувачують у скоєнні тяжких злочинів на сході України, в тому числі, ведення агресивної війни і скоєнні теракту, що спричинив загибель людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Прокурор Ігор Німченко під час судових дебатів заявив, що не викликає сумніву і повністю доведений той факт, що Александров і Єрофєєв - російські військові, які виконували наказ свого командування.

"Є повне підтвердження факту агресивної війни російського спецназу ... Професійні військовослужбовці виконували наказ свого командування на ведення агресивної війни", - заявив прокурор.

"Прошу Єрофєєва ... визнати винним в скоєнні злочинів ... і призначити покарання у вигляді 15 років ... З конфіскацією майна", - сказав представник держобвинувачення Максим Крим.

Аналогічні терміни покарання за скоєні злочини держзвинувачення запропонувало суду призначити і для Александрова.

Згідно з українським законодавством, після виступу в судових дебатах, сторони можуть обмінятися репліками, після чого надається останнє слово обвинуваченим.

Після закінчення останнього слова суд виходить до нарадчої кімнати для винесення вироку. Варто відзначити, що під час засідання суду Єрофєєв і Александров попросили суд визнати їх невинними.

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...

"Мы русские! Мы победим!": Титуловану російську спорстменку викрито у підтримці війни проти України

четвер, 16 травень 2024, 21:30

Російська п'ятиборка Ульяна Баташова, яка отримала статус «нейтральної» та отримала допуск до міжнародних змагань, в соціальних мережах підтримує війну проти України Про це інформує Base of Ukrainian Sports, передають Патріоти України. . В Instagram Б...