Високопосадовцям НБУ варто хвилюватись: Керівництво НАБУ відчуло "смак до гучних справ": у "зоні ризику" раніше недоторкані - Фесенко

Новітнім антикорупційним органам потрібно демонструвати результати, щоб виправдати своє існування. І Це добре усвідомлюють і в НАБУ і в САП

На думку політолога, після початку справи відстороненого голови ДФС Романа Насірова у керівників НАБУ з’явився «смак до гучних справ», зазначають Патріоти України. Про це Володимир Фесенко заявив в ефірі телеканалу ZIK.

«Тому потрібні гучні результати», – зазначив Володимир Фесенко і додав, що очільники НАБУ та САП зрозуміли важливість комунікації та інформаційної присутності не лише безпосередньо їх, а й відомств в інформаційному середовищі.

«Гучні справи – це не лише правовий бік, а й інформаційний та політичний. Тому я думаю, що ми побачимо розвиток справ. Так, коли з’явилася справа Насірова, почали ставити запитання, хто ж буде наступним? Моя версія така: наступними будуть ті, щодо кого уже тривають розслідування», – запевнив політолог.

Володимир Фесенко припустив, хто саме може опинитися у «зоні ризику» і назвав прізвище «правої руки» очільниці НБУ Валерії Гонтаревої пані Рожкової.

«Вона вже фігурувала у різних скандальних ситуаціях. Чи зачепить це саму Гонтареву – питання відкрите. Я думаю, для керівництва країни це було б небажаним розвитком подій, але після справи Насірова я вже нічому не здивуюся. Проте це буде не відразу», – наголосив політолог.

«Перший сезон завершився, буде другий, а, можливо, і третій. Це не кінець. У нас політика розвивається серіально», – резюмував Володимир Фесенко.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...