Заворушення в Казахстані: У РФ вже закликають ввести війська для захисту росіян

Весь світ працює над прогресивними технологіями, підвищує рівень життя, ростить дітей. І тільки в РФ єдина проблема - куди б ще "увійти".

Едуард Лимонов. Фото: izvestia.ruОдіозний російський політик Едуард Лімонов на своїй сторінці в Twitter зробив заяву, що казахський президент Нурсултан Назарбаєв знищує місцеву опозицію і тому в Казахстан необхідно ввести російські війська, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він вважає, що "повстання" в Казахстані почалися через утиски опозиції. "Назарбаєв перестарався, викоренивши начисто можливість існування легальної опозиції, ось тепер отримує стихійні повстання. Скоро ми побачимо, як рвуть на частини Казахстан. Доведеться вводити війська для захисту російських", - зазначив політик.

Нагадаємо, в Актобе в результаті перестрілок і нападів екстремістів на військову частину і збройові магазини загинули троє цивільних і троє військовослужбовців. Ліквідовано 13 терористів, ще вісім затримані, сім бойовиків в розшуку.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...