"И почему я в тебя такой влюбленный": Олег Ляшко проявив слабкість до хлопчиків в трусах

"Шахтар - чемпіон", - чомусь написав Ляшко.

"Шахтар - чемпіон", - чомусь написав Ляшко. Скріншот.

Народний депутат Олег Ляшко показав свої симпатії донецькому "Шахтарю", який 1 травня у Львові розгромив "Динамо" 3: 0 в матчі 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Відомий політик лайкнув фотографію веселих "гірників" і зробив досить неоднозначний коментар до посту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Примітно, що в той момент, коли робилося дане фото, капітан "Шахтаря" Даріо Срна обматюкав "Динамо", заспівавши на мотив відомої пісні уболівальників киян матюки. Епізод був відображений на відео невідомим і потрапив в мережу.

Нагадаємо, напередодні "Динамо" в статусі чемпіона нинішнього сезону з тріском вдруге в сезоні поступилося "Шахтарю" з розгромним рахунком 0: 3. Вперше в історії українських першостей в топ-дивізіоні віце-чемпіону двічі вдалося обіграти переможця. Два голи у ворота Олександра Шовковського забив Едуарду, а ще одного разу в ціль влучив Веллінгтон Нем.

Після перемоги "Шахтаря" над "Динамо" в активі "гірників" стало 60 очок, що на 4 менше, ніж у киян. Втім, в наступному турі динамівці гарантовано отримають три пункти в плюс - згідно календарем вони повинні були зустрітися з запорізьким "Металургом", який вже припинив існування. Команда Мірчі Луческу зіграє проти "Карпат".

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...