"З Андрієм Садовим зіграли в дуже некрасиву гру": Соболєв про кандидатів на крісло Яценюка

Лідеру "Самопомочі" Андрієві Садовому ніхто не пропонував посаду прем'єр-міністра, запевнив Соболєв.

Єгор Соболєв. Фото:antifashist.com

Президент України Петро Порошенко не пропонував посаду прем'єр-міністра лідеру партії "Самопоміч" Андрієві Садовому. Про це повідомив народний депутат від політсили Єгор Соболєв в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"З Андрієм Садовим і, боюся, з усіма нами зіграли в дуже некрасиву гру, в якій багатьох заплутали. Президент України не пропонував посаду прем'єр-міністра Андрієві Садовому.

По-перше, він не міг таке робити, по-друге, дослівно це звучало так: "Андрію, якщо тебе висуне нова коаліція, то я буду не проти". На що мер Львова запитав у президента України, чи не плутає він його з Володимиром Гройсманом.

І коли журналісти, яким повідомив президентський прес-секретар, що ми вже запропонували Садовому бути прем'єр-міністром, запитали: "Так ви будете прем'єр-міністром?". Мер Львова намагався пояснити, що стоп, стоп, стоп, а хто виступає з такою пропозицією? У парламенті "Самопоміч" дійсно має 26 голосів, на 200 менше, ніж треба для більшості", - сказав Соболєв.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...