​З рогатки по воронячій зграї: Яценюк поборе корупцію високопосадовців кодексом доброчесності політичного діяча

Під доброчесністю Арсеній Петрович має на увазі тотальний контроль. Щоб бути послідовним і ефективним, Яценюку знадобляться довгі вуха всюди, де держслужбовці можуть перебувати не на самоті. А то доброчинність підлеглих може ж постраждати.
Арсеній Яценюк покаже всім, що таке доброчесність

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував прийняти кодекс доброчесності політичного діяча, який передбачає фіксацію всіх зустрічей та переговорів політичних діячів та керівників органів державної влади, зазначають Патріоти України.

Про це він заявив в ході програми «10 хвилин з прем'єр-міністром», повідомляється на сайті Кабміну. За словами прем’єра, даний кодекс буде внесений до Верховної Ради.

«Ми повинні побороти телефонне право та будь-які спроби тіньових домовленостей за лаштунками прозорої української політики. Для цього Кабінет Міністрів України приймає рішення про запровадження Кодексу етичної поведінки державного службовця та вносить до Верховної Ради України Кодекс доброчесності політичного діяча», – підкреслив Яценюк.

Раніше Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України піде у відставку в повному складі в разі, якщо Верховна Рада України прийме рішення про його переформатування.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...