За гроші Москви? В ЄС активізувалися противники угоди про асоціацію з Україною, - депутат

На сьогоднішній день 39% населення Голландії не знає про референдум.​ Однак противники ратифікації угоди працюють більш активно.

Не усі голландці знають про референдум. Фото: news.bigmir.net.

Напередодні референдуму з питання про Угоду про асоціацію між Україною та ЄС у Нідерландах активізувалися євроскептики. Про це на своїй сторінці в Facebook написала народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"За нашою ініціативою в рамках "Українського тижня" зустрілися з депутатами Європарламенту від Нідерландів. Примітно, що інтерес до цієї зустрічі висловили представники різних партій - як друзів України, так і тих, хто виступає різко проти Угоди про асоціацію, вважає, що це не актуально. Говорили, звичайно, про референдум", - повідомила вона. Депутат, наводячи дані нідерландських політиків, зазначила, що на сьогоднішній день 39% населення Голландії не знає про референдум.

"За їхніми прогнозами, ближче до 6 квітня ситуація зміниться і явка може бути несподіваною. Всі без винятку партії серйозно відносяться до референдуму. На сьогоднішній день кампанія противників краще мобілізувала свій електорат, тобто, противники ратифікації угоди працюють більш активно", - зазначила Геращенко.

"Нам потрібно в цей місяць використовувати всі можливості і розбити ті міфи і стереотипи, які запускають прихильники кампанії "Ні угоді". Говорили з нідерландськими колегами про мобілізацію кампанії "Так угоді", - резюмувала нардеп.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...